My life is fuckin'...

Őszintén az életem nagyon gyorsan gyorsan telik, egyik nap még hétfő, a másikon pedig már újra vasárnap. A közben eltelt idő jóformán kifolyik a kezem közül, mondhatni. Azért írok blogot, hogy észben tartsam, hogy mi mikor történt velem. Hasznos. Felettébb hasznos.

Friss topikok

boring.

2011.04.23. 20:13 | Zója | Szólj hozzá!

A Bipoláris zavaromnak köszönhetően a mai napom egy szörnyen mély pont. A mániás viselkedés a tavaszi szünet óta teljesen megszünt, és átestem a ló túloldalára és egy depressziós folyamat vette kezdetét. Ez szörnyű. Nem tudok mit kezdeni magammal, az érzéseimmel. Ez a legborzasztóbb. Az az érzés, hogy mennyire egyedül vagy, és hogy mennyire nem kellesz senkinek, hát az... De attól függetlenü, hogy ez így délután rámtört, egész jó napom volt. Reggel korán kelltem, mert jött egy barátnőm, és sétálgattunk délelött a városba, beszélgettünk meg hasonló dolgok. De ez elenyésző.

Szerelem, Rakéták és jóéjt. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://mylifeisfucking.blog.hu/api/trackback/id/tr862850416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása