My life is fuckin'...

Őszintén az életem nagyon gyorsan gyorsan telik, egyik nap még hétfő, a másikon pedig már újra vasárnap. A közben eltelt idő jóformán kifolyik a kezem közül, mondhatni. Azért írok blogot, hogy észben tartsam, hogy mi mikor történt velem. Hasznos. Felettébb hasznos.

Friss topikok

good.

2011.04.26. 18:45 | Zója | Szólj hozzá!

Ez a faszfej blog.hu nem mentette el az eddigi írásom. Felidegesített, pedig aránylag eddig minden jó volt. Unalmas ez a szünet, bár vasárnap nagyim születésnapját ünnepeltük így elvoltunk egész nap. Este jól be is jégereztünk. :D Aztán tegnap tanultam azt a hülye törit... wááááááh. Ma meg, fuh, de hosszú ez a nap. :/ Holnap meg go Gyulára allergia vizsgálatra, ott leszek egész nap. Annyira örülök neki. De majd az is eltelik.
 Nem fog fájni, vagy ilyesmi csak unalmas 3-4 órát ott ülni. De majd viszek cigit, meg ott lesz a telón és jónapot. :D Nem várom. Csütörtökön meg jóság lesz. Kikapom a matek tz-m ami remélem jól sikerült. Mert ha legalább 3-as akkor megvan a 2-esem évvégén. :3

Szerelem, rakéták és jóéjt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mylifeisfucking.blog.hu/api/trackback/id/tr272857312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása